Vägbeskrivning

OBS! Det går inte använda GPS för att hitta till området! Det bästa ni kan göra är att sätta den på att hitta till Möljeryd och där ifrån för egen maskin. Det som händer om ni använder GPS är att ni kommer bakvägen. GPS tar er alltså in på privata vägar som ej får beträdas.

Ifall ni kommer mot Ronneby på E22 söderifrån så ta av mot väg 27 mot Jönköping kör rakt fram genom rondellen och ta sedan höger mot flygplatsen. Sväng sedan vänster ett par hundra meter innan flygplatsen.

Sen bör ni passera Bredåkra med en kyrka och kyrkogård där är en skarp högersväng, ta den och fortsätt rakt fram. Efter någon kilometer kommer ni till en ”Y-korsning” där tar ni den högra vägen. Sen kör ni rakt fram och passerar Karlsnäs och en bilskrot. När ni passerat Möljeryd så kör ni ca: 3-4 kilometer (Denna sträcka kan kännas oerhört lång) och där ser ni en skylt som säger LAJV följ sedan skyltarna och ni bör vara framme.

Om ni skulle missa Lajvskylten så kommer ni till slut hamn i Eringsboda. Då är det bara att vända.

Om ni kommer från norr på E22 (från Karlskrona) så tag tredje avtagsvägen vid Ronneby kör sedan som ovan.

Om ni skulle komma helt norrifrån så gör ni bäst i att köra väg 27 söderut mot Ronneby. Sväng sedan av mot flygplats och se sedan som ovan.

Om ni trots denna utomordentliga vägbeskrivning ej skulle hitta så ring gärna någon som vet exempelvis Schmoo på 0733 240703. Märkväl att det är väldigt dålig täckning upp på lajvområdet!

Innan ni ringer försök memorera alla skyltar ni passerat så väl som andra kännetecken. Detta underlättar för den person som ska försöka guida er övertelefon.

Ni kan även använda googlekartan nedan för att hitta från ÖB (som ligger precis vid första avfarten mot Ronneby från Karlsham sett).

Om ni trycker på länken under kartan som säger ”Visa större karta” kan ni även ändra utgångspositionen för vägbeskrivningen.


Visa större karta

Bilderna guidar dig mellan Möljeryd och Eringsboda. Om någon lajvskylt ej finns att hitta är det bara att följa dessa bilder.